İlaç ve sağlık sektöründe  önde gelen firmalar arasında  inovatif ürünleri ile yerini almayı hedefleyen  “Akom İlaç ve Sağlık Ürünleri Ltd. Şti.” 2015 yılında tamamı yerli sermaye ile İstanbul"da  kurulmuştur. Şirketimizin yöneticileri sağlık sektöründe yıllardır yer alan ve kendi alanlarında uzman kişilerden oluşmaktadır.


Fason üretim ve ithalat yapan firmamız her geçen gün sağlık sektöründe ilaç ve ilaç dışı inovatif ürünlerle sektörümde dikkat çeken konuma gelmiştir.  “Akom İlaç” olarak hedefimiz, geçmişten kazandığımız tecrübemizi ve ilaç sektöründeki bilgilerimizi etkin bir şekilde kullanarak köklü bir yapı oluşturmak, geleceğimize daha yeni ve inovatif ürünlere yatırım yapmaktır.


Yapacağı tüm çalışmalarda 'Önce Kalite' diyecek olan firmamız, bu fikrinden firmanın yaşam süreci içerisinde hiç bir zaman vazgeçmeyecektir. Türkiye"nin önde gelen tüm ecza depolarında bulunan ürünlerimiz halihazırda tüketiceye eczane kanalı ile temin edilmektedir.


Misyonumuz  kaliteli hizmeti kaliteli ürünlerle sunan insana ve çevreye saygı düşüncesiyle ilerlemeyi hedefleyen inovatif güvenilir koşulsuz müşteri memnuniyetini benimsemiş insan sağlığı noktasında hassasiyetleri ön planda tutan bir kuruluş olmak.


Firmamız, Abay Farma Sağlık ürünleri San. ve Tic. A.Ş, Buzfarma Ltd Şti,Boğaziçi Farma Sağlık, Doğalsen Sağlık Ürünleri başta olmak üzere bir çok firmanın  ürünlerinin Türkiye deki tek distribütörüdür.